Jófogás DIY
– csináld magad

Tavaly elindítottunk egy Jófogás DIY sorozatot, idén pedig új szintre emeljük a programot, továbbra is fókuszálva a környezetvédelemre. A Jófogás DIY oldalon olyan ötleteket hozunk nektek, melyek között mindenki találhat olyat, amihez kedvet kap. Nincs otthon alapanyagod, de mégis megcsinálnád? Ne aggódj! Összeállítottunk eszköz csomagokat, melyek minden alapanyagot tartalmaznak. A Jófogáson megtalálhatod őket és még pénzt sem kell rá költened, megvásárolhatod őket néhány új hirdetés feladásával.
Jófogás SHOP
Nézz szét az aktuális DIY csomagok között és szerezd meg a kedvenced!

Jófogás DIY – Kinetikus dekoráció

Vegyél magadhoz egy kis fát, papírt és damilt. Készíts egyedi kinetikus dekorációt! Adj fel július 27-től 10 hirdetést, és már tiéd is lehet az egyik kinetikus dekoráció DIY csomag. Fogadjunk, hogy te is találsz otthon legalább 10 olyan dolgot, amit már régóta elő sem vettél, ami bontatlan csomagolásban hever a szekrény mélyén.
A DIY csomag pénzért nem, de 10 db új hirdetésért megvásárolható a készlet erejéig!
Tovább a DIY csomaghoz

Jófogás DIY – Kínálótálca

A háztartásban megtalálható fa anyagokból rengeteg szuper kelléket készíthetünk magunknak otthonra. Tekintsd meg videónkat, amiben egy nyári hangulatú kínálótálcát készítünk, amelyen a legforróbb napokon akár a nyári frissítőket is felszolgálhatod a barátaidnak!
Ez a DIY csomag 10 hirdetés feladásáért volt megvásárolható. Elérhető termékeinket keresd a Jófogás Shop-ban!
Elérhető termékek

Jófogás DIY – Fonalkép

Egy kisebb falap, pár szög és fonal segítségével elkészítheted konyhád, hálószobád vagy akár a nappalid új díszeit is! Tekintsd meg videónkat, amiben megmutatjuk, hogy mi hogyan alkotunk vitorlás hajót tengerrel a fent említett eszközök segítségével!
Ez a DIY csomag 10 hirdetés feladásáért volt megvásárolható. Elérhető termékeinket keresd a Jófogás Shop-ban!
Elérhető termékek